Welkom bij Antonides

Bekijk onze aanbiedingen

Betaling

Welke betaalmethodes zijn er?

Er is een mogelijkheid om met iDeal, Bancontant en op factuur te betalen

Op factuur betalen

Wil je op factuur betalen? Dan moet je dit als betaalmethode kiezen wanneer je afrekent. Daarna wordt er een factuur naar je opgestuurd.

Kan ik een kopiefactuur krijgen?

Als je contact met ons opneemt, dan willen wij natuurlijk een kopiefactuur naar jou toe sturen!

Wat is ADR en waarom moet ik er een toeslag voor betalen? 

ADR is het pan-Europese verdrag dat aangehouden moeten worden tijdens het vervoer van gevaarlijke stoffen. Volgens de regels moeten bepaalde gevaarlijke goederen en stoffen worden vervoerd op basis van hun gevaareigenschappen. Doordat deze regels veel vergen zijn er speciale vervoerders voor, maar die zijn duurder. Dat is waarom er een toeslag betaald moet worden op producten met ADR punten. (De extra kosten worden alleen verekend bij een zending naar België.)

De ADR toeslag voor levering in België:

  • Onder de 10 kg is dat € 20,00.
  • Tussen 11-20 kg is dat € 30,00.
  • Boven de 20 kg verekenen we de prijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u de website van het RIVM raadplegen. ADR | Risico's van stoffen (rivm.nl)

Wanneer moet ik accijns betalen?

Voor de ongedenatureerde ethanol zijn wij verplicht accijns in rekening te brengen, er kan hiervoor echter een accijnsvrijstellingsvergunning worden aangevraagd.

Mocht u besluiten een accijnsvrijstellingsvergunning aan te vragen en deze wordt u vergund, dan betaalt u in plaats van € 18,27 (ex. BTW) accijns per liter (op basis van ethanol 100%), enkel de administratiekosten van de accijnsvrijstellingsvergunning ter grootte van € 12,95(ex. BTW) per order.

Deze orders worden dan geleverd met een zogenaamde douaneverklaring welke door u dient te worden ingevuld en naar ons geretourneerd. Als u een accijnsvrijstellingsvergunning heeft gekregen dient u een kopie van deze vergunning naar ons toe te sturen. Wij zijn vervolgens verplicht het nummer van uw vergunning op al uw orders met accijnsplichtige stoffen vermelden.

Bekijk ook de andere informatiepagina's

Nog vragen?

Vul dan gerust dit contactformulier in!