Welkom bij Antonides

Bekijk onze aanbiedingen

Antonides heeft een nieuwe webshop!

Antonides heeft een nieuwe webshop!

Welkom op onze nieuwe webshop!

We zijn erg enthousiast om jullie onze nieuwe webshop te laten zien! Onze oude webshop heeft jarenlang zijn werk gedaan, maar het was hoog tijd voor een update. En wat voor update!

In een notendop: Wat is er veranderd? 

Onze webshop is niet alleen mooier (tenminste dat vinden wij), maar ook een stuk sneller en gebruiksvriendelijker. We hebben geluisterd naar jullie feedback en zijn aan de slag gegaan om een webshop te creëren waar iedereen blij van wordt. 

Gebruiksvriendelijker dan ooit!

De creatie van de nieuwe webshop begon met één doel, om jullie winkelervaring zo makkelijk en goed mogelijk te maken. Wat kun je verwachten van de verbeterde winkelervaring?

  • Betere zoekfunctie: Vind sneller wat je zoekt met onze verbeterde zoekfunctie. De zoekfunctie wordt nu overal getoond, je kunt ook op artikelnummer, producttitel en categorie zoeken.
  • Uitklapbare navigatiestructuur: Navigeer met het nieuwe uitklapmenu door de webshop heen. Je hoeft niet meer door alle categorieën heen, het kan nog wel. 
  • Eenvoudige bestelproces: Het plaatsen van jouw bestelling is nu makkelijker en sneller dan ooit. 
  • Mobielvriendelijk: Wij hebben ook rekening gehouden met bezoekers die hun mobiel op onze site komen. De nieuwe webshop is gebruiksvriendelijk voor mobiel.

Wat betekent dit voor ons?

Met de nieuwe webshop kunnen wij sneller en efficiënter werken. Dit betekent dat we pagina's, productinformatie en ons assortiment vliegensvlug en zelfstandig kunnen aanpassen. Hierdoor kunnen wij jullie feedback direct verwerken. 

We horen graag van jullie!

We zijn ontzettend blij met deze nieuwe stap en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Probeer de nieuwe webshop uit en laat ons weten wat je ervan vindt. Jullie mening is voor ons goud waard en helpt ons om continue te verbeteren.

Disclaimer:

Helaas is er wel een disclaimer. Door verschillende redenen staan niet alle producten op de nieuwe webshop. We doen ons best om producten te blijven toevoegen aan de nieuwe webshop.

Mis je een product? Neem dan contact met ons op, wij gaan zo snel mogelijk het product toevoegen aan de website.

Heb je nog andere op- of aanmerkingen? Laat het ons dan weten. Met jullie feedback kunnen wij onze webshop nog beter maken!